De actiekrant van jouw stad in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Gamma

Gamma korting en kortingsbonnen

Meer aanbiedingen

Gamma vestigingen

Actiekrant

Gamma profileert zich sinds jaar en dag als een laaggeprijsde doe-het-zelf markt. Nederland kan niet meer zonder de Gamma vestigingen en dat is ook niet zo vreemd, want er zijn inmiddels 164 bouwmarkten door heel Nederland.

Gamma is begonnen in 1971, als bedrijf Intergamma. De doelgroep was de kleine aannemer, maar dit werden al snel consumenten die geïnteresseerd waren in de doe-het-zelf klussen. Langzaamaan veranderde het bedrijf in een detailhandel. Al snel groeide het bedrijf en hierdoor stond het aantal Gamma bouwmarkten op 45, begin 1980. Later werden de bedrijven Lanser en Bouwmaat opgericht, maar deze winkels werden begin jaren ’90 verkocht. Vanaf dat moment ging het erg goed met Gamma. Nu is Gamma een van de bekendste en laagst geprijsde doe-het-zelf markt van Nederland. Mede dankzij de reclames en de tweewekelijkse folder hebben zij veel bekendheid gegenereerd.

Gamma kortingsbon

Vrijwel bij iedere Gamma folder die uitgebracht wordt, wordt er een Gamma kortingsbon toegevoegd. Dit kan uiteenlopen van 20% korting op een artikel naar keuze tot 10% korting op de gehele collectie. Met de Gamma kortingsbonnen kun je dus vele euro’s besparen. De kortingsbonnen zijn uit te printen via de ‘print kortingsbon’ button. Belangrijk is dat je in het bezit bent van een Gamma voordeelpas, anders zijn de Gamma kortingsbonnen helaas niet geldig. De Gamma voordeelpas kun je heel gemakkelijk en gratis aanvragen in de winkel of via de website. Hiermee ontvang je korting op diverse producten en diensten. Daarnaast ontvang je – bij besteding van een bepaald bedrag aan producten – een kortingscoupon. Deze kortingscoupon kan oplopen tot €5,-. Deze korting ontvang je vervolgens op je volgende aankoop.

Gamma folder

In de Gamma folder staan – naast de bonnen – een heleboel andere, interessante aanbiedingen. Vaak is het zo dat Gamma diverse verschillende producten in de aanbieding zet: als het winter is zijn de thermostaten in de aanbieding, als het zomer is zijn er zelfs trampolines verkrijgbaar. Op deze manier speelt Gamma in op de behoefte van de klant. Zoals eerder benoemd bevatten de Gamma folders regelmatig kortingsbonnen, die je direct kunt gebruiken bij een volgende besteding.

De Gamma aanbiedingen en kortingsbonnen worden, bij uitgave van de folder, direct op Actiekrant.nl geplaatst. Hierdoor ben je snel op de hoogte van de beste aanbiedingen en kun je direct de kortingsbonnen printen. Wil je als eerste weten wanneer een aanbieding online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Actiekrant.nl: wanneer er een aanbieding in jouw woon- en/of werkplaats wordt geplaatst, ontvang je direct een melding.

Contact info

Ga naar website