De actiekrant van jouw stad in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Durlinger

Durlinger folder en acties

Durlinger vestigingen

Actiekrant

Durlinger is een schoenenwinkelketen, gevestigd in Limburg, Brabant en Gelderland. Inmiddels zijn er 40 schoenenwinkels en is Durlinger nog altijd groeiende. De eerste schoenenwinkel werd geopend in Sittard, in 1881. Inmiddels zijn er meer dan 300 medewerkers en bevindt het hoofdkantoor zich ook in Sittard.

Durlinger verkoopt een breed assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen. Zij noemen zichzelf ook wel Eigentijds Eigenwijs, en dit zie je terug in de schoenen. Zo verkopen ze onder andere merken als Clarks, Blink, Bjorn Borg, Australian, Airforce, Bullboxer, Esprit, Gabor, Hot Ice, Jack & Jones, Giga, Le Coq Sportif, Mustang, Nike, Mc. Gregor, Timberland, Sketchers, Tamaris en Visions.

Durlinger folder

In de Durlinger folder zijn vele leuke acties en aanbiedingen te vinden. Zo zijn er onder andere acties met 50% korting of oplopende korting tot 60 procent. Af en toe komt het voor dat er een Durlinger Family & Friends koopavond wordt georganiseerd, dit zal dan ook vermeld worden op Actiekrant.nl. Met de Durlinger Deals ontvang je in ieder geval altijd hoge korting op diverse producten.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties? Houd dan Actiekrant.nl in de gaten.

Contact info

31046451575

Ga naar website