De actiekrant van jouw stad in je inbox!
Selecteer jouw stad:

C&A

C&A vlaggetjesweken, folder en acties

Meer aanbiedingen

C&A vestigingen

Actiekrant

C&A is een wereldwijd bekend merk, met vestigingen over de hele wereld. De C&A is van oorsprong een Nederlands bedrijf, gestart door Clemens en August Brenninkmeijer. Deze broers verkochten in de Duits-Nederlandse regio stoffen. In 1841 ontstond de eerste onderneming C&A Brenninkmeijer en twintig jaar later opende de eerste vestiging. Nu, vele jaren later, is C&A een wereldwijd succes. C&A is inmiddels gevestigd in twintig Europese landen met in totaal meer dan 1500 filialen. In Duitsland is C&A het meest succesvol. Met zoveel winkels en de mogelijkheid om online te shoppen in de online C&A shop, kun je altijd goede koopjes scoren.

C&A folder

C&A staat voor mode voor de hele familie. Je kunt er terecht voor diverse kledingsstijlen, van klassiek en elegant tot hip en trendy. Door de bekendheid van C&A kent waarschijnlijk iedereen de C&A folders, met de mooiste mode voor de laagste prijzen. Regelmatig komen er C&A folders uit: bijvoorbeeld bij diverse campagnes of wanneer school begint. Ook wordt er per seizoen een C&A folder uitgebracht, met een folder vol winterjassen of bikini’s.

C&A Vlaggetjesweken

C&A houdt regelmatig diverse campagnes, waarin veel voordeel voor jou als klant valt te behalen. De bekendste uiting is toch wel de C&A vlaggetjesweken, waarin je als bezoeker ontzettend veel korting kunt behalen. Ieder jaar vinden er C&A vlaggetjesweken plaats, en dan is het ook altijd erg druk in de winkels. Ben je nieuwsgierig wanneer de C&A vlaggetjesweken van start gaan? Houd dan Actiekrant.nl in de gaten. Overigens worden er ook regelmatig andere campagnes gevoerd, bijvoorbeeld wanneer Jan Smit een nieuwe collectie uitbrengt.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de C&A aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Actiekrant.nl. In deze nieuwsbrief verschijnt als eerste de beste C&A actie.

Contact info

020-5106000

Ga naar website