De actiekrant van jouw stad in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Blokker

Blokker folder, musical- en treinkaartjesacties

Meer aanbiedingen

Blokker vestigingen

Actiekrant

In 1896 is Jacob Blokker gestart met de succesvolle ‘IJzer- en Houtwinkel’ Blokker. Hier is het in de loop van de jaren niet bij gebleven, want tegenwoordig kun je er terecht voor allerlei huishoudelijke artikelen, entertainment en woonaccessoires. Met honderden filialen door heel Nederland is er altijd een Blokker bij jou in de buurt. Tevens is er de webshop, met vele artikelen scherp afgeprijsd. Blokker is onderdeel van Blokker Holding.

Blokker folder

Wekelijks wordt er een Blokker folder uitgebracht. In deze folder zie je hoge kortingen weergeven, bijvoorbeeld op dvd’s en games. Daarnaast is er een tuinfolder of een kerstfolder, dit verschilt per seizoen van het jaar.

Blokker acties

Blokker staat bekend om de spectaculaire acties. Een van de meest bekende actie van Blokker is de treinkaartjes actie bij de NS, hierbij wordt er een dagkaart aangeboden tegen een lage prijs. Deze actie is zeer populair bij Blokker, daar moet je dan ook snel bij zijn. Een andere – misschien nog wel bekendere actie – is een musicalactie, verschillend per seizoen, per musical. Vaak kun je hierbij korting ontvangen op het tweede musicalkaartje, of zelfs het tweede kaartje gratis!

De producten van Blokker zijn altijd scherp geprijsd en met de aanbiedingen scoor je helemaal tientallen euro’s aan korting. Wanneer er een aantrekkelijke aanbieding te vinden is wordt dit uiteraard vermeld op Actiekrant.nl. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Actiekrant.nl. Wanneer er een nieuwe aanbieding online komt in jouw woon- en/of werkplaats ontvang je hier direct mail over.

Contact info

020 5683426

Ga naar website